Excursies voor o.a. kinderen en andere groepen

Natuurexcursies zijn onze passie en in de periode van september t/m eind mei, hebben we regelmatig ergens een vogelexcursie voor Vogelbescherming Nederland of voor u. Ook in de winter, dan met name soms in de snijdende kou langs de kust, waar dan weer vele leuke wintergasten te zien zijn. Zoals hier in de ruigte van de Kwade Hoek. Maar ook voor groepen die graag eens wat anders doen.

Wat wij u kunnen bieden

Jarenlang heb ik met de kinderen van de Natuurclub de Speurkids hele leuke ochtenden gehad. De afsluiter van het jaar is de Kampnacht en daar hoort een spannend verhaal bij. - Ron

We willen ons inzetten om juist meer mensen, jong en oud, te laten genieten van de natuur en het beleven er van, door middel van excursies in de natuur. Of ieder groepsverband die eens een natuurbewust uitje wil houden.

Ben je zelf niet in staat om het veld in te gaan? Geen probleem! Wij geven ook lezingen met daarbij veel foto's en mooie verhalen, om zo de natuur via het scherm en andere middelen naar binnen te brengen! 

Door onze brede ervaringen met veel verschillende doelgroepen, (denk aan jeugd, ouderen, vogelaar, familie's, fotografen enz.) kunnen wij u juist een natuurexcursie of lezing op maat aanbieden, die verder gaat dan alleen het ontdekken, maar vooral ook het beleven in alle facetten van de natuur. Want welk diertje of plant bestaat op zichzelf? Alles houdt verband met elkaar. 

Lijkt u het tof om met ons op pad te gaan? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we een zo mooi en leuk mogelijke activiteit kunnen bieden aan de hand van uw wensen!

U kunt een mail sturen naar mail@ontdeknatuur.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Tijdens een excursie van Vogelbescherming verteld, en laat Jonathan aan de bezoekers, leuke dingetjes zien
Ook Jefta de jongste houdt van de natuur en foto's maken. Tijdens excursies is hij vaak een grote steun door het speurwerk te doen, of maakt hij een gezellig praatje met de rest van de bezoekers.
In het zomerseizoen zijn we meestal op pad voor planten, libellen en dagvlinders en we trekken er op uit in heel het land, om onze passie voor het ontdekken en fotograferen van zeldzame libellen en vlinders vorm te geven. Dat ziet u terug in onze fotogalerij

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk