Excursies voor o.a. kinderen en andere groepen

Natuurexcursies zijn onze passie en in de periode van september t/m eind mei, hebben we regelmatig ergens een vogelexcursie voor Vogelbescherming Nederland of voor u. Ook in de winter, dan met name soms in de snijdende kou langs de kust, waar dan weer vele leuke wintergasten te zien zijn. Zoals hier in de ruigte van de Kwade Hoek. Maar ook voor groepen die graag eens wat anders doen.
Jarenlang heb ik met de kinderen van de Natuurclub de Speurkids hele leuke ochtenden gehad. De afsluiter van het jaar is de Kampnacht en daar hoort een spannend verhaal bij.

We willen ons inzetten om juist meer mensen, jong en oud, te laten genieten van de natuur en het beleven er van, door middel van excursies in de natuur. Dat doen we voor jong en oud. Of ieder groepsverband die eens een natuurbewust uitje wil houden.

Omdat we ook werkzaam zijn binnen Staatsbosbeheer, kunnen we u juist een natuurexcursie op maat aanbieden, die verder gaat dan ontdekken, maar vooral het beleven in alle facetten van de natuur. Want welk diertje of plant bestaat op zichzelf? Alles houdt verband met elkaar.

Tijdens een excursie van Vogelbescherming verteld, en laat Jonathan aan de bezoekers, leuke dingetjes zien
Ook Jefta de jongste houdt van de natuur en foto's maken. Tijdens excursies is hij vaak een grote steun door het speurwerk te doen
In het zomerseizoen zijn we meestal op pad voor libellen en dagvlinders en we trekken er op uit in heel het land, om onze passie voor het ontdekken en fotograferen van zeldzame libellen en vlinders vorm te geven. Dat ziet u terug in onze fotogalerij
Onze gezinswolf begrijpt het niet altijd hoe het moet, daarom laten we die meestal tijdens excursies maar thuis. Een Alaska Malamute is ook geen jachthond moet je maar denken

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
31.08 | 23:46

Dit is een uitsluipende beekrombout. Excuses voor de late reactei

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
Je vindt deze pagina leuk