Excursies voor o.a. kinderen en andere groepen

Natuurexcursies zijn onze passie en in de periode van september t/m eind mei, hebben we regelmatig ergens een vogelexcursie voor Vogelbescherming Nederland of voor u. Ook in de winter, dan met name soms in de snijdende kou langs de kust, waar dan weer vele leuke wintergasten te zien zijn. Zoals hier in de ruigte van de Kwade Hoek. Maar ook voor groepen die graag eens wat anders doen.
Jarenlang heb ik met de kinderen van de Natuurclub de Speurkids hele leuke ochtenden gehad. De afsluiter van het jaar is de Kampnacht en daar hoort een spannend verhaal bij.

We willen ons inzetten om juist meer mensen, jong en oud, te laten genieten van de natuur en het beleven er van, door middel van excursies in de natuur. Dat doen we voor jong en oud. Of ieder groepsverband die eens een natuurbewust uitje wil houden.

Omdat we ook werkzaam zijn binnen Staatsbosbeheer, kunnen we u juist een natuurexcursie op maat aanbieden, die verder gaat dan ontdekken, maar vooral het beleven in alle facetten van de natuur. Want welk diertje of plant bestaat op zichzelf? Alles houdt verband met elkaar.

Tijdens een excursie van Vogelbescherming verteld, en laat Jonathan aan de bezoekers, leuke dingetjes zien
Ook Jefta de jongste houdt van de natuur en foto's maken. Tijdens excursies is hij vaak een grote steun door het speurwerk te doen
In het zomerseizoen zijn we meestal op pad voor libellen en dagvlinders en we trekken er op uit in heel het land, om onze passie voor het ontdekken en fotograferen van zeldzame libellen en vlinders vorm te geven. Dat ziet u terug in onze fotogalerij
Onze gezinswolf begrijpt het niet altijd hoe het moet, daarom laten we die meestal tijdens excursies maar thuis. Een Alaska Malamute is ook geen jachthond moet je maar denken

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
03.12 | 13:01

Mooie en leerzame site! ik hoop snel weer met jullie mee te gaan!

...
12.06 | 19:26

Hoi Christoffel, dat is een mooie en bijzondere waarneming. Er zullen nog niet veel blauwe glazenmakers vliegen en dan is zo'n waarneming heel leuk.

...
11.06 | 15:16

hoi ron,
vandaag zijn we gaan wandelen in molenschot bij t Burgtse baantje.
Daar hebben we een blauwe glazenmaker gespot hebben.
Youri zag hem natuurlijk t eers

...
Je vindt deze pagina leuk