Ontdek de natuur door fotografie

Onze foto's

Eigenlijk gaan wij nooit het veld in zonder camera's! We maken graag foto's van alle toffe dingen die we in het veld tegen komen. De ene keer om een bewijsplaatje te maken van een zeldzaamheid die we tegen komen, de andere keer gewoon om een algemenen soort op de gevoelige plaat vast te leggen. Want ja, ook de meest algeme soorten zijn voor het bekijken meer dan waard! Daarnaast is het ook heel handig om foto's te maken wanneer je een soort niet kent. Zo kan je later als je thuis ben alles nog eens rustig op naam bregen. Erg leuk, en ook nog eens erg leerzaam. Op deze wijze vergrote wij keer op keer onze soortenkennis. 

Om onze website wat overzichtelijker te houden, hebben we een aantal verschillende fotoalbums gemaakt, één met vogelfoto's en één met insecten foto's, foto's van reptielen en amfibiën, wat zoogdiernfoto's en een map met planten.

Neem gerust contact op, wanneer u ook eens mee wilt. Maar bovenal hopen we dat u van de foto's kan genieten en er enthousiast voor wordt om ook op pad te gaan.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk