waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Introductie van onze Blog

Omdat onze pagina "Nieuws" vol begon te raken en we daarin meestal alleen verslag deden van onze excursies en waarnemingen, hebben we besloten om voor dit laatste een Blog te maken, zodat we wat meer mogelijkheden hebben om iedereen op de hoogte te houden. Dus de pagina "nieuws" gaan we aanpassen, zodat daar de zaken worden vermeld die we belangrijk vinden om te melden, zoals evenementen, voorgenomen uitstapjes, maar ook algemene natuur informatie die verschijnt, zoals b.v. de aankondiging van de Nationale Tuinvogeltelling. Zoiets organiseren wij niet, maar is wel belangrijke informatie om te delen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk