waarnemingen en laatste nieuws

Update van de insecten foto's

Zoals in de vorige blog al geschreven, zouden we nog foto's op onze site zetten van alle heel bijzondere en geweldige waarnemingen die we in Limburg hebben gedaan, en vanavond hadden we de tijd er even voor. We hopen dat u het mooie diertjes vind en dat u er ook van kan genieten?

Voor de rest was het vandaag een geweldige dag weer.Jonathan moest Atlasblok tellen, en ik ben naar de Brabantse Biesbosch geweest waar ik heel intens heb genoten. Zelfs de voor de Biesbosch zeer zeldzame Beekrombout gezien en het leuke is ook dat de Heidelibbelen er weer zijn, ondanks dat ze nog niet op kleur zijn.  Ja het is weer een prachtige tijd van het jaar en we hopen dat u dat ook zo beelfd.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
31.08 | 23:46

Dit is een uitsluipende beekrombout. Excuses voor de late reactei

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
Je vindt deze pagina leuk