waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Weer terug uit Schotland

01/09. Het is al weer een tijd geleden dat we onze website hebben bijgewerkt. Dit niet omdat we niet meer gemotiveerd zijn, in tegendeel zelfs. Maar omdat we net als vele andere mensen er een aantal weken er tussenuit zijn geweest, en genoten van een prachtige vakantie in Schotland. Zeker wat betreft zee zoogdieren, was het een uitzonderlijk mooie vakantie. Het was voor het eerst, dat we aan de Atlantische kust, vlak voor de kliffen waarop we zaten, in 4 uur tijd 83 dwergvinvissen vlak voor ons zagen passeren. Maar ook hebben we voor het eerst 4 Orca's gezien. Daarnaast ook weer veel prachtige vogels, en helaas wat minder vlinders en libellen, maar je kan niet alles hebben. Vorig weekend en gisteren, werd dat weer ruimschoots goed gemaakt, en zagen we vorige week zelfs twee zeldzame soorten, zoals de kleine heivlinder en de geelvlek heidelibel. Uiteraard hopen we binnenkort, wanneer we alle foto's  gesorteerd hebben, er weer nieuwe mooie foto's op onze website bij te plaatsen. Ook hopen we in het seizoen 2014 - 2015, 6 excursies te gaan organiseren voor Vogelbescherming Nederland. Tot en met december dit jaar vooralsnog 2 excursies, en die staan bij ons op de pagina "agenda/kalender".  Maar binnenkort zal u de excursies ook op de website van Vogelbescherming kunnen vinden. We zien er weer naar uit om oude bekenden, en nieuwe mensen te ontmoeten.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk