waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

De herfst begint

21/9 Of je het nu wil of niet, maar de herst staat echt voor de deur. Prachtige kleuren, vallende bladeren, bijzondere planten zoals de herfsttijloos, steeds minder libellen, maar de vogeltrek die nu echt op gang is gekomen. We hebben de laatste weken wat afgezworven in het land, van de Kampina, de Plateaux, Maasvlakte, Brabies, polder Nieuwland en gewoon hier in de omgeving. In Nieuwland zat er een draaihals, in de Brabies een nachtzwaluw, op de Maasvlakte sperwergrasmus en veel oranje luzernevlinders, en gister en vandaag zaten er grauwe en blauwe kiekendieven bij de Donkse Laagten. Kortom, alles is in beweging om zich voor te bereiden op de winter. Geweldig om mee te maken, en we houdenu graag op de hoogte.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk