waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Nationale Tuinvogeltelling 17 + 18 jan

Jawel dit weekend is het weer zover, de Nationale Tuinvogeltelling 2015! Zoals elk jaar organiseerd Vogelbescherming Nederland in samenwerking met Sovon, dit weekend weer de Nationale tuinvogeltelling. Ontzettend leuk om mee te doen, maar u helpt ook Vogelbescherming en Sovon ermee. Zij proberen een beeld te krijgen van hoe het is gestelt met de verschillende vogelsoorten en met de vergelijkingen van voorgaande jaren, kunnen ze zien met welke soort het goed gaat en welke niet. Het kost u maar een half uurtje, dus dat kan het probleem niet zijn, maar u krijgt er veel plezier voor terug. Zorg voor wat vogelvoer en u zult zien dat zelfs voor mensen die alleen een balkon hebben, dat ook daar de vogels de weg naar het voedsel weten te vinden. U doet toch zeker ook mee?!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk