waarnemingen en laatste nieuws

Werken aan de site.

Afgelopen weekend zijn we druk bezig geweest met het werken aan onze site. Zo zijn alle foto's in een kleiner bestand teruggeplaatst. Dit hebben we gedaan om te zorgen dat de site wat sneller word, en hij voor ons makkelijker te bewerken is. 

Ook hebben we 2 extra fotoalbums erbij gemaakt, 1 voor reptielen/amfibieën en een voor de zoogdieren. Daarbuiten zijn er in de vogel en insecten albums veel nieuwe foto's van o.a. zeldzame soorten geplaatst. 

We zijn nog niet klaar, maar wel druk aan het werk. Mist u nog iets op deze site? Of wilt u sommige dingen anders zien? Twijfel niet om dan even te mailen. Met deze tips kunnen wij er voor zorgen dat de site nog beter en mooier word. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Jonathan en Ron Leeuwis. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
31.08 | 23:46

Dit is een uitsluipende beekrombout. Excuses voor de late reactei

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
Je vindt deze pagina leuk