waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Vogelgriep of niet, voor mij zijn Smienten fantastisch
Ook al zijn de laatste tijd, de schuwe smienten, op een negatieve manier in de publiciteit gekomen, voor mij zijn het pareltjes in de polder. In groepen van soms wel honderden hoor je ze grappig fluiten en ze zijn zo mooi en zeker als je ze in de zon op een strakke waterspiegel ziet dobberen. Daar wordt je blij van als je ze ziet. Puur natuur, dat kan je van die "ei Kanonnen" niet zeggen, die al omvallen bij het geringste virus. Nee de overheid kan zich beter focussen op een beleid, om weer natuurlijke kippen in de hokken te krijgen. Die vallen niet zo snel van hun stokje, en zeker niet van een Smient

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk