waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Schaduw in kleur van de Viervlek
Het is ontzettend fascinerend om in de natuur te zien hoe dat elke soort libel zijn hoogtepunt kent. Gisteren 30/5 was dat de Viervlek in de Kampina. Het krioelde van de viervlekken die geen rust in hun lijf hadden en druk probeerden een partner te vinden om mee te paren. Dan is het een prachtig gezicht, wanneer er dan één op een rietstengel gaat zitten en door de lichtval de schaduw van zijn vleugels zo prachtig in kleur op de stengels terug te zien zijn

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk