waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Excursie seizoen begonnen

De vakanties zijn voorbij, scholen en clubs zijn weer begonnen, zo ook ons excursie seizoen voor Vogelbescherming. We hebben er zin in om weer met vogelliefhebbers op pad te gaan, om weer veel bijzondere vogels te zien en prachtige momenten mee te maken. Zoals u van ons gewend bent, gaan we meestal met kleine groepen, om de tijd voor de gasten te hebben, maar ook om de kans om vogels beter te zien, te vergroten. Nu blijkt dat al onze excursies op 1 na al vol zitten en dat vinden we een grote eer waar we blij mee zijn. Anderzijds vinden we het ook jammer wanneer mensen die anders graag met ons meegaan en ons via de website volgen, nu niet meer mee kunnen. 

In de praktijk vallen vaak door omstandigheden vaak mensen af en daarom willen we u die ons vaak volgt of met ons mee gaat toch ook als eerste de ruimte geven om toch mee te kunnen. Vaak zal er uiteindelijk toch nog wel plaats zijn en ook doen we niet moeilijk over 1 of 2 personen meer. Dus wanneer u toch graag mee zou willen met 1 van die excursies, hou dan even contact met ons.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk