waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Prachtige Velduil vandaag in de schemer op de Maasvlakte
Vanmiddag na afloop van de vogelexcursie die we hadden in het Voornes Duin, zijn we samen nog naar de Maasvlakte geweest. Onderweg langs het Voornes meer, zagen we werkelijk honderden Koperwieken en nog meer Spreeuwen. Het aantal Kramsvogels was beduidend minder. Maar ook ontzettend veel uitgeputte Goudhanen. Eén kwam vanaf zee en liet zich uitgeput naast me neervallen. Ik kon hem gewoon oppakken. Dit beestje was echt op zijn laatste reserves aangekomen. Maar we zagen ook veel prachtige kepen, de Arendbuizerd en in de schemer nog deze prachtige velduil. Een geweldig dagje dus

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk