waarnemingen en laatste nieuws

Excursies voorjaar 2016

Voor alle deelnemers die regelmatig met onze excursies mee gaan, zou ik op onze website een melding maken, van wanneer en waar we onze excursies in het voorjaar 2016 gaan houden. De data en waar we die gaan houden, stonden al even op onze pagina " Excusrsies VBN", maar nog niet wanneer die op de website van Vogelbescherming zullen verschijnen.

Vandaag hebben we alle excursies opgegeven bij Vogelbescherming en deze zullen i.v.m. de kerstvakantie, pas in de eerste week na 4 januari op hun website geplaatst worden. Eén excursie zal er niet bij staan, dat is de excursie op 21/5 in de Zouweboezem. Dit omdat deze excursie deel uit maakt van de Nationale Vogelweek van Vogelbescherming en dat we die dus pas eind ferbruari online kunnen zetten bij excursies in de Nationale Vogelweek van Vogelbescherming.

We hopen iedereen hiermee alvast voldoende te hebben geinformeerd en wensen u een goede jaarwisseling toe en een gezegend 2016. En hopelijk zullen we elkaar dan ook weer regelmatig in het veld  ontmoeten.

Ron en Jonathan

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
03.12 | 13:01

Mooie en leerzame site! ik hoop snel weer met jullie mee te gaan!

...
12.06 | 19:26

Hoi Christoffel, dat is een mooie en bijzondere waarneming. Er zullen nog niet veel blauwe glazenmakers vliegen en dan is zo'n waarneming heel leuk.

...
11.06 | 15:16

hoi ron,
vandaag zijn we gaan wandelen in molenschot bij t Burgtse baantje.
Daar hebben we een blauwe glazenmaker gespot hebben.
Youri zag hem natuurlijk t eers

...
Je vindt deze pagina leuk