waarnemingen en laatste nieuws

Out of Africa

Het is even stil geweest en waren er geen nieuwe blogs. Dat komt omdat we met het hele gezin heerlijk zijn wezen genieten van een reis door Zuid Afrika. 3 weken in de wildernis en we hebben intens genoten van de ontzettende mooie natuur daar. Daar kunnen we wel een boek over schrijven en ontzettend veel foto's plaatsen. Dat hopen we komende tijd nog wel te doen, zodat we met u kunnen delen in de prachtige natuur van Afrika.

Maar we zijn weer thuis en komende weken gaan we ons weer richten op de laatste vogel excursies van dit seizoen en de inventarisatie van Libellen. Maar eerst nog even nagenieten vandaag van de reis die we hebben mogen maken.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
31.08 | 23:46

Dit is een uitsluipende beekrombout. Excuses voor de late reactei

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
Je vindt deze pagina leuk