waarnemingen en laatste nieuws

Kwade Hoek en Brouwersdam

Vandaag samen met mijn vader, vrouw een zoon Jefta, een geweldige dag in de Kwade Hoek en bij de Brouwresdam gehad. Prachtig weer en kleuren in de Kwade Hoek en een groot aantal sneeuw en ijsgorzen, geweldig. Het was puur genieten, hoe wind en water spelen met het landschap aldaar. Maar ook bij de Brouwersdam was het feest. Voor het eerst sinds jaren hebben we Kanoeten gezien van dichtbij. Het was verbazend hoe het mogelijk is dat deze diertjes totaal niet bang zijn voor mensen en gweoon op je af komen lopen, als je rustig zit. Ook een zeldzame soort als de Kuifaalscholver deed er zijn ding en had maling aan alle mensen er om heen.

Ook al laten wij mensen zich opjagen door de omstandigheden van het hier en nu, lijken de dieren wijzer te zijn en blijven zoals ze zijn. Kortom weer een dag om jezelf te spiegelen en gewoon heerlijk te genieten van de schepping

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
03.12 | 13:01

Mooie en leerzame site! ik hoop snel weer met jullie mee te gaan!

...
12.06 | 19:26

Hoi Christoffel, dat is een mooie en bijzondere waarneming. Er zullen nog niet veel blauwe glazenmakers vliegen en dan is zo'n waarneming heel leuk.

...
11.06 | 15:16

hoi ron,
vandaag zijn we gaan wandelen in molenschot bij t Burgtse baantje.
Daar hebben we een blauwe glazenmaker gespot hebben.
Youri zag hem natuurlijk t eers

...
Je vindt deze pagina leuk