waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Kwade Hoek en Brouwersdam

Vandaag samen met mijn vader, vrouw een zoon Jefta, een geweldige dag in de Kwade Hoek en bij de Brouwresdam gehad. Prachtig weer en kleuren in de Kwade Hoek en een groot aantal sneeuw en ijsgorzen, geweldig. Het was puur genieten, hoe wind en water spelen met het landschap aldaar. Maar ook bij de Brouwersdam was het feest. Voor het eerst sinds jaren hebben we Kanoeten gezien van dichtbij. Het was verbazend hoe het mogelijk is dat deze diertjes totaal niet bang zijn voor mensen en gweoon op je af komen lopen, als je rustig zit. Ook een zeldzame soort als de Kuifaalscholver deed er zijn ding en had maling aan alle mensen er om heen.

Ook al laten wij mensen zich opjagen door de omstandigheden van het hier en nu, lijken de dieren wijzer te zijn en blijven zoals ze zijn. Kortom weer een dag om jezelf te spiegelen en gewoon heerlijk te genieten van de schepping

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk