waarnemingen en laatste nieuws

Sleutelen aan de website

Omdat het weer vandaag niet echt uitnodigend was, om erop uit te gaan, ben ik maar binnen gebleven en eindelijk de zo lang geplande renovatie van de website, uitgevoerd.

Zo ziet u dat we veel minder pagina's hebben en dat deze nu enerzijds, veel informatie bevatten en anderzijds veel foto's tonen van dieren, waar u gewoon lekker van kan genieten. Vandaag heb ik daar ook een korte impressie toegevoegd van de dieren die we afgelopen jaar, in Zuid Afrika hebben gezien. Natuurlijk heb ik niet alle 275 soorten vogels die we gespot hebben, op de foto gekregen en geplaatst, want dan zou u alleen een avondje vakantie foto's van ons kunnen bekijken en dat is niet de bedoeling. Ook heb ik niet alle zoogdieren geplaatst en omdat het bijna winter was, hebben we maar weinig vlinders en libellen gezien en die zijn nog moeilijk te determineren ook.

In elk geval hoop ik, dat de website voor u overzichtelijker is geworden en dat u ook kan genieten van de eenvoudige foto's die we geplaatst hebben, om samen met u te delen.

We danken u hartelijk voor de feedback die we regelmatig ontvangen en hopen u misschien dit jaar te mogen ontmoeten.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

31.08 | 23:46

Dit is een uitsluipende beekrombout. Excuses voor de late reactei

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
04.05 | 13:46

Wat voor insect is dit?

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk