waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Vogelen op de Brouwersdam

Zoals gepland stond, zijn we gisteren met vrienden en bezoekers van de website, wezen vogelen op de Brouwersdam en de Neeltje Jans. Toen we aankwamen, was het het welliswaar rustig weer, maar wel mistig. Wat voor vogeldag zou het worden? Maar vrij spoedig begon de mist langzaam op te trekken en bleken de vogels dicht bij de kust te zitten. Er zaten heel veel brilduikers, roodkeeduikers en eiders. Maar ook sinds lange tijd weer eens aardig wat kuifduikers. Natuurlijk waren de hotspots wel de zwarte zeekoet, de gewone zeekoet, parelduiker, roodhalsfuut en de ijsduikers. We hadden een prachtige dag met elkaar en bijzonder veel gezien. Echt de moeite waard

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk