waarnemingen en laatste nieuws

Extra excursie in de Kwade Hoek

Op 27/1 hebben we weer een excursie voor VBN naar de Kwade Hoek. Daar hebben we heel veel zin in. Maar we hebben gemerkt dat er veel mensen zijn die ook graag mee zouden willen, maar niet kunnen omdat de excursie vol zit.

Omdat we ook die mensen die graag een rondleiding willen geven in de Kwade Hoek, hebben we besloten om een extra excursie in de Kwade Hoek te doen op 24/2, die dan niet via VBN wordt georganiseerd, maar direct vanuit onszelf. De excursie zal ook wel iets anders lopen dan een gewone excursie en waarschijnlijk ook wat langer duren. We willen deze excursie doen voor onze vrienden van Ontdek natuur en mensen die al vaker met ons mee gaan, maar die te laat waren met opgeven voor de excursie van 27/1. We horen graag wie er mee willen.

Misschien heeft u het ook al gezien? Maar we hebben sinds 1 januari ook een Facebook pagina van Ontdek Natuur, on line gezet. Het is een verkorte variant, waar we ook een blog bij houden, om onze waarnemingen met u te delen. Ook maken we hier evenementen aan van uitstapjes, waarin de volgers automatisch op de hoogte worden gesteld. Zo is de extra excursie ook als evenement aangemaakt en kan ieder zich daar ook opgeven. We hopen met de start van Ontdek Natuur op FB, ook een bredere groep mensen te bereiken.

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
03.12 | 13:01

Mooie en leerzame site! ik hoop snel weer met jullie mee te gaan!

...
12.06 | 19:26

Hoi Christoffel, dat is een mooie en bijzondere waarneming. Er zullen nog niet veel blauwe glazenmakers vliegen en dan is zo'n waarneming heel leuk.

...
11.06 | 15:16

hoi ron,
vandaag zijn we gaan wandelen in molenschot bij t Burgtse baantje.
Daar hebben we een blauwe glazenmaker gespot hebben.
Youri zag hem natuurlijk t eers

...
Je vindt deze pagina leuk