waarnemingen en laatste nieuws

Laatste geplande excursie voor dit seizoen

Zaterdag 23/6 hadden we de laatste geplande excursie voor dit seizoen. Nu één speciaal voor vlinders, juffers en libellen. Samen met fantastische vrienden van FB, hebben we een geweldige afsluiter van het seizoen gehad. Het weer was nu niet echt optimaal voor vlinders en libellen, maar wat zagen we uiteindelijk weer veel mooie soorten in de Kampina. En juist door het wat koelere weer, lieten de diertjes zich wat makkelijker fotograferen. De kleine ijsvogelvlinder blijft altijd een bijzondere waarneming en het lijkt er op dat deze zich steeds verder verspreid over de Kampina, net als de plarombouten. Het was een geweldige afsluiting van het seizoen en we danken iedereen, die afgelopen seizoen met ons op pad zijn geweest en daarmee hun steentje bijgedragen hebben, om terug te kijken op een prachtig excursie seizoen, met bijzonder veel mooie momenten. We gaan de komende 2 maanden uiteraard nog gewoon op pad en hopen weer een aantal nieuwe geschikte gebieden te ontdekken, die dan weer op de agenda kunnen zetten voor het seizoen 2018 - 2019. We wensen ieder een fijne zomervakantie toe en deel gerust in uw prachtige waarnemingen, dat zullen wij ook gewoon blijven doen deze zomer en we hopen dat we elkaar weer ontmoeten in het nieuwe excursie seizoen en wezullen dan weer de excursies weer hier op de website in de agenda zetten.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
31.08 | 23:46

Dit is een uitsluipende beekrombout. Excuses voor de late reactei

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
Je vindt deze pagina leuk