waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Vakantie ten einde, start nieuw seizoen

We zijn even uit de lucht geweest, omdat we vakantie waren, net als u misschien? Jonathan is zojuist terug gekomen uit Noorwegen en Zweden en de rest van het gezin is naar o.a. de Eifel en Dwingelo geweest. Allemaal hebben we fantastische belevenissen meegemaakt en heel bijzonder mooie dingen gezien en we hopen u ook. Voor het eerst ook de kommavlinder in Nederland gezien en natuurlijk was de Keizersmantel wel de vlinder, die deze zomer ons land overspoelde.

Maar onze vakantie zit er in elk geval weer op, dus wordt het weer tijd om een agenda op te stellen voor het nieuwe excursie seizoen 2018 - 2019. Dat hopen we de komende weken te gaan doen en we willen daarbij ook kijken of we nieuwe gebieden in ons programma op te nemen. Dat zal nog even een puzzel zijn, want u bent gewend dat we voor 90% vogelexcursies houden, terwijl we zelf ook steeds meer bezig zijn met vlinders, libellen, juffers en planten.

A.s. zaterdag hebben we zelfs een cursus dag om met name eetbare wilde planten te leren kennen. We zien er naar uit om veel te leren en ook met u te delen, tijdens de excursies die we komend seizoen zullen houden.

We informeren u zo spoedig mogelijk over de data die we willen plannen voor een excursie en waarheen. En als u vragen of suggesties hebt, laat het ons dan gerust weten. Dat kan ook via onze FB pagina.

Tot ziens en of horens

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk