waarnemingen en laatste nieuws

Voorlopige planning excursies 2018-2019

Omdat we iedereen die toch regelmatig met ons mee gaat, hebben we besloten om voor komend seizoen weer een aantal nieuwe excursies te gaan organiseren. De laatste jaren hebben we veel bijgeleerd, over o.a. planten en insecten en afgelopen zaterdag ook een cursus gevolgd over eetbare planten in de natuur. Het mooiste van natuur beleven is, dat je zoveel mogelijk zintuigen kan gebruiken en dat willen we komend seizoen ook proberen over te dragen tijdens onze excursies. Op de website kunt u zien wat we voorlopig gepland hebben en we hopen binnenkort de eerste excursies bij Vogelbescherming on line te zetten.

Omdat we ook steeds vaker andere excursies hebben, hebben we ook de tarieven die we voor groepen hanteren, overzichtelijker gemaakt en in vergelijking met veel andere organisaties bieden we ook voor die excursies, wanneer u met een paar mensen of groep, een excursie met ons wil doen, een aantrekkelijk tarief. Kijk er gerust naar en misschien doet u wel een leuk idee op, waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

De excursies voor Vogelbescherming zijn bijna altijd gratis, en daarvoor kunt u zich alleen opgeven via de website van Vogelbescherming.

We hopen komend seizoen in elk geval weer veel mensen te mogen begroeten, tijdens de excursies

Tot ziens en vriendelijke groet,

Ron, Jonathan en Jefta Leeuwis

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

31.08 | 23:46

Dit is een uitsluipende beekrombout. Excuses voor de late reactei

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
04.05 | 13:46

Wat voor insect is dit?

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk