waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Authentieke Biesbosch

Ter inleiding op de excursie van a.s. zaterdag de 20e, zijn we gisteren alvast een rondje wezen maken in de Sliedrechtse Biesbosch. Elk jaar spannend wat je tegen kan komen. De gekraagde roodstaarten en tuinfluiers waren er nog niet, maar misschien deze week? In elk geval zagen we een ijsvogelnest, en de meest perfecte zanglijster smidse. Maar ook de geweldig bizarre vliegen, als de gewone en gevlekte wolzwever. Maar ook het oranjetipje ontbrak niet in de lila omgeving van de pinksterbloemen, paardenbloemen en spindotters. Kortom we hebben er zin in a.s. zaterdag.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk