waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Samen middagje struinen in de Biesbosch

Vandaag gewoon even lekker wezen struinen in de Noordwaard. Lekker tijd voor en met elkaar. Dan is het een geweldige extraatje, wanneer je bijzondere dingen ziet en die je ook gewoon kan bekijken en nog vastleggen op de foto ook. Zeker een oranje luzerne vlinder is een gelukstreffer. Maar een koninginnepage verwacht je ook niet. Maar wie denkt er aan zeldzame exotische planten, zoals stijve ijzerhard, ergens in de middle of no- where in de Biesbosch. Kortom we hebben samen een goede quality time gehad

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk