waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Vogel excursie Oostvoorne

Afgelopen ben ik voor mezelf heel intens betrokken geweest bij leed, pijn, moeite en verdriet bij mensen waarom je geeft en dan zou je iets willen doen. Maar je weet niet wat, maar het vult je gedachten dagelijks. Daarom ben ik ook dankbaar dat we afgelopen zaterdag, ondanks het regenachtige weer, de eerste vogelexcursie met fantastische mensen kon doen bij Oostvoorne. Het verzet even je gedachten, maar ontmoet ook weer goede vrienden. Het was al met al een fantastisch excursie en we hebben in totaal zeker 60 soorten vogels gezien. Hier een paar foto's die genomen zijn door één van de deelnemers; Robert Zuljar, waarvoor dank.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk