waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Dag van de Argusvlinder

De Argusvlinder, een zorgenkindje onder onze Nederlandse vlinders. Al jaren gaat hij achteruit, maar niemand weet waarom. De rupsen leven in de wortels van het gras, dus dat zou niet het probleem moeten zijn. Dit jaar hebben we ze nog nauwelijks gezien, maar vandaag was er leek het wel een explosie van de Argusvlinder. In de tuinen, het kippenbos en polder Langebroeken en Kortebroek, overal waren ze te zien. Echt geweldig om zo'n prachtige herfstdag te hebben en vrolijk van te worden

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk