waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Twee maal genieten van de Kwade Hoek

Over de Kwade Hoek kan je hele verhalen vertellen, gedichten schrijven of lyrisch worden. Hoe dan ook, in de Kwade Hoek gaat het altijd om beleving en die is er standaard geweldig. Vorige week konden we genieten van de wervelende danspracht in de zon, van duizenden bonte strandlopers en drieteenstrandlopers en zagen we voor het eerst daar een klapekster. Op een grauwe dag als vandaag zagen we voor het eerst een ijseend en nog wel in het binnen water en ook nog een adalut in winterkleed, maar ook veel ijsgorzen en een paar velduilen. Na zoveel jaren blijft het ons verbazen, dat er altijd wel weer iets moois te ontdekken is in de Kwade Hoek.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk