waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Ijsvogels in de winter

Voor ons misschien weer eens heerlijk om een winter te hebben, maar dat geldt niet voor alle vogels. In tegenstelling tot zijn naam veronderstelt, kan de ijsvogel erg slecht tegen winterse vorst. Zij hebben het moeilijk, omdaat ze niet kunnen jagen op vis. Zitten er ijsvogels bij je in de buurt, kan je ze helpen, door een wak open te houden op een veilige plek. Ik vind het in elk geval spannend hoe groot de sterfte onder de ijsvogels deze winter zal zijn.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 17:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vogelbescheming, de maandag na het eerste weekend van december

...
21.09 | 23:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek maar kan deze niet vinden op de website van Vogelbescherming.
Wat kan ik doen om mij aan te

...
29.08 | 23:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekken nieuwe plekjes. Alvast bedankt en veel succes Ron, Jonathan en Jefta!

...
15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
Je vindt deze pagina leuk