Aanbod activiteiten

Prijzen en aanbod

Omdat we in veel gebieden in zuidelijk en west Nederland excursies en eventueel lezingen willen geven, zijn onze tarieven daarop afgestemd. De tarieven zijn dan ook inclusief reiskosten en de verhouding tijd en afstand. We organiseren geen catering, maar kunnen u wel adviseren over de mogelijkheden. Ook zal het tarief afhankelijk zijn van hoeveel mensen we moeten inzetten. Voor grotere groepen t/m 25 personen, kunnen we alleen een excursie aanbieden voor groepen,op zaterdag. Daar we er vanuit gaan dat scholen ook zelf begeleiding hebben, kunnen we daarvoor makkelijker een excursie door de week regelen. Voor scholen is het vanzelfsprekend, maar voor groepen is het wel belangrijk om van te voren te weten of er kinderen bij zijn. Zodat we ook materialen aan kunnen bieden, wat voor kinderen leuk is.

De volgende excursies kunnen we u aanbieden en van harte aanbevelen. De prijzen zijn per excursie, niet per aantal deelnemers.

 

Tarieven:

 - De Donkse Laagten (weidevogels) in april/mei. Excursie van rond de 2 uur. waarin we gaan kijken naar de broedgebieden van weidevogels, uitgestrekte polders met molens en de uitleg van eendenkooien. Prijs 50,-

- De Zouweboezem (purperreiger, zwarte stern, libellen en planten) mei/juni. Een excursie van rond de 3 1/2 uur in een landelijk zeer bijzonder historisch natuurgebied. Het zien van hoe polders ontstaan zijn, de kraamkamer van de redding van de purperreiger en zwarte stern. Vol van bijzondere planten en libellen. Prijs 75,-

- Brabantse Biesbosch. Een wereld beroemd Natura 2000 gebied. Excursie rond de 3 1/2 uur (kan korter en langer). Tussen eind september en eind april. Omdat het een excursie kan zij van een halve dag of gerekend als hele dag dag, is de Prijs 75,- of 100,-, wanneer de groep groter is dan 10 personen, anders is de prijs 50,- en 75,- 

- Tenellaplas Oostvoorne. Excursies in mei/juni,vanwege het bijzonder aantal zeldzame planten en vogels, zoals een aalscholver broedkolonie. De excursie is altijd bijzonder mooi en duurt minimaal 4 uur, waardoor een lunchpakket meenemen noodzakelijk is en waar we graag een pauze voor inlassen. Een excursie door oude duinen, meertjes,vochtige duinvalleien, stuifduinen en vogels van het strand. Ook geschikt voor de maand september, waar dan meer libellen en vogels te zien zijn. Prijs 100,-

- De Kwade Hoek bij Stellendam, een excursie die uitermate geschikt is voor het najaar en winter. Vooral vogels zijn de bijzondere waarnemingen, maar het landschap zelf met stuifduinen en slikken, maakt het gebied als één van de mooiste van Nederland. Een excursie die best pittig is door de invloed van water en slikken, maar absoluut een aanrader. De excursie duurt minmaal 3 1/2 uur en kan gecombineerd worden met de Brouwersdam voor een echte vogelaarsgroep. Hoe dan ook we trekken er een dag voor uit, dus qua kosten maakt het geen verschil. Prijs 125,- (voorwaarde is wel dat het maximaal aantal deelnemers 15 personen is. Lunch moet meegenomen worden.

- De Kampina bij Boxtel. Een echte late voorjaar en vroege zomer excursie, in een werkelijk gewedlig mooi en divers gebied. Naast vogels, ligt de nadruk op libellen en dagvlinders en de onbeschrijfelijk mooie en diverse natuur omgeving. Eén van onze High Light excursies. We bieden daar excursies van varierend minimaal 3 1/2 uur tot 5 uur. Een lunchpakket is dan wel aanbevolen. De excursies doen we in de maanden mei, juni en juli, omdat dan het hoogtepunt is van vogels, vlinders, planten en libellen, veelal te vinden in de dal van de Beerze. Door de afstand en dat we altijd een hele dag moeten reserveren,is de Prijs 150,-

- Voor bijzondere planten liefhebbers en bijzondere vlinders, willen we ook excursies houden in Eys/de Piepert in Zuid Limburg. Dit is wel een HEEL bijzonder gebied voor planten, libellen en vlinders. De excursie duur rond de 3 1/2 uur, maar door de afstand is de prijs 150,-.

Alle prijzen zijn inclusief informatie middelen, per excursie en niet per persoon, onze reiskosten vergoeding. De enige restirctie is dat voor soomige excursies afgeweken wordt van het maximaal aantal deelnemers. Excursies zijn exclusief consumpties een of lunches. Wel kunnen we advies geven, wanneer er gebruik gewenst te worden gemaakt van Horeca aangelegenheden.

Voorwaarden

- Wanneer groepen groter zijn dan 25 personen, dient vooraf overlegd gepleegd worden over de mogelijkheden. 

- Deelname aan de excursies is op eigen risco. Wij zullen u zo zorgvuldig mogelijk informeren over risico's en dergelijke, maar zijn niet hoofdzakelijk aansprakelijk, wanneer er een incident zich voor doet.

- We hebben geen winst oogmerk, maar werken vanuit ideologie. Mochten we toch eens winst maken, dan komt het overschot ten goede van de natuur.

- We behouden ons recht voor om excursies te cancellen, wanneer het weer of bv het getij zodanig zijn, dat de excursie risico gaat inhouden voor de groep of eigenlijk bij voorbaat al een zeer teleurstellende excursie verwacht kan worden. We onderhouden heirover contact met de contact persoon en we zullen er bij het moeten afblazen van een excursie vooraf, geen kosten in rekening brengen. Daarom adviseren we u uitvoerig vooraf. Mocht er sprake van zijn dat er gedurende excursie zich iets op doet, waardoor we de excursie moeten afblazen, zal er geen korting op de excursie zijn, tenzij het door grove nalatigeheid van ons komt. Als er door de plotseling opkomende weersomstandigheden tijdens een excursie, een situatie ontstaat die de veilgheid van de groep in gevaar brengt, of dat u als groep verzoekt om een excursie eerder af te breken, dan kan er geen verzoek tot korting, of tot een volledige teruggave van het betaalde bedrag worden gedaan.

 

Wij zijn inmiddels bekend bij veel natuurliefhebbers, die regelmatig met ons meegaan n.a.v. excusries die we doen voor Vogelbescherming Nederland. Sommigen willen graag mee wanneer we gaan voorlopen voor een excursie die volgt. Wanneer u graag eerst een indruk wilt krijgen van een bepaalde excursie die we aanbieden, kunt u via onze website een aanvraag indienen of het mogelijk is om vooraf mee te gaan, om een indruk te krijgen. Wanneer dat mogelijk is dan heten we u van harte welkom.

Voorts kunt u met al uw vragen contact opnemen met ons, via de genoemde kanalen die staan onder onze contact gegevens. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen daarom ook serieus op uw vragen ingaan.

 

Contact

Mail: r.en.g.holdfast@tele2.nl

Mobiel: 06-40019529 of 06-13137319

(Omdat we niet altijd bereikbaar zijn, kunt u een appje sturen naar het laatste telefoonnummer en nemen we zo snel mogelijk contact met u op)

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.01 | 10:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.

...
03.12 | 13:01

Mooie en leerzame site! ik hoop snel weer met jullie mee te gaan!

...
12.06 | 19:26

Hoi Christoffel, dat is een mooie en bijzondere waarneming. Er zullen nog niet veel blauwe glazenmakers vliegen en dan is zo'n waarneming heel leuk.

...
11.06 | 15:16

hoi ron,
vandaag zijn we gaan wandelen in molenschot bij t Burgtse baantje.
Daar hebben we een blauwe glazenmaker gespot hebben.
Youri zag hem natuurlijk t eers

...
Je vindt deze pagina leuk